Recordopbrengst L1 Samen voor de voedselbank


Venray, 23-12-2017

De L1 actie samen voor de voedselbank duurde van 11 t/m 21 december. Elf dagen lang heeft L1 samen met heel Limburg actie gevoerd om zoveel mogelijk producten in te zamelen voor de Limburgse voedselbanken.

Tijdens de afsluitende liveshow op L1 TV werd door gouverneur Theo Bovens de opbrengst bekend gemaakt, er waren op dat moment 290.052 producten verzameld met een waarde van € 541.792.

De ingezamelde producten worden de komende tijd, via de 6 Limburgse voedselbanken, verdeeld onder de 1.500 Limburgse gezinnen die voor hun eerste levensbehoeften afhankelijk zijn van de voedselbank. Met de actie is geprobeerd om de lang houdbare voorraad van de voedselbanken in Limburg te laten groeien.

Iedereen die op een af andere wijze heeft meegeholpen om de actie tot zo'n groot succes te maken willen we vanaf deze plaats héél hartelijk bedanken.

De Voedselbank wordt o.a. gesteund door:

Oranje fonds Oranje fonds NLW Plus WebsDesign Gemeente Venray Raayland Rabobank Van den Munckhof Intos Gemeente Horst aan de Maas Gennep Gennep Jumbo Phicoop Kansfonds Elzendaal college