INZAMELACTIE DE-KOFFIEPUNTEN VOOR DE VOEDSELBANK SAMEN MET LIONSCLUB VENRAY PEELPAREL


Venray, 31-01-2017

Het zijn moeilijke tijden voor veel mensen: niet iedereen profiteert van een beter wordende economie. Duizenden gezinnen leven onder de armoedegrens. Gelukkig kan de voedselbank een aantal van deze mensen ondersteunen met een wekelijks aanvullend voedselpakket.

Koffie lijkt een luxeproduct, maar je kunt je voorstellen dat deze mensen een moment van ontspanning kunnen gebruiken. Een pak koffie in het pakket is een klein gebaar, maar wordt zeer gewaardeerd.

Lionsclub Venray Peelparel helpt Voedselbank Limburg-Noord met het inzamelen van Douwe Egberts Waardepunten. De ingeleverde punten worden verzilverd voor pakken koffie en die worden gedoneerd aan de voedselbank.

Geef je D.E.-waardepunten zijn waarde en stel deze ter beschikking aan de voedselbank! Je kunt de waardepunten, bij voorkeur geteld, de hele maand februari inleveren bij de volgende adressen:

 Albert Heijn, Venray

Jan Linders, Venray

Plus Van Dijck

Bakkerij van Gassel, Schouwburgplein 5

Rooiboek, Schoolstraat 38

Primera Cuypers, Schoolstraat 26

Jan Linders, Tienray

Jumbo Wanssum

De Voedselbank wordt o.a. gesteund door:

Oranje fonds Oranje fonds NLW Plus WebsDesign Gemeente Venray Raayland Rabobank Van den Munckhof Intos Gemeente Horst aan de Maas Gennep Gennep Jumbo Phicoop Kansfonds Elzendaal college